Úr Jézus második, vagyis dicsőséges eljövetelének nemzedéke vagyunk

A “baj” azokkal van akik a mai “idők jeleit” nem ismerik fel, vagyis félreismerik, mellébeszélnek. Ennek a jelenlegi világunknak, így ahogyan ismerjük a napjai meg vannak számlálva, tehát már utánunk következő nemzedékekről “ábrándozni” csak az tud aki vak, vagy homokba dugta a fejét. Jövőjük csak azoknak lesz akik még kihasználják a megtérésünkre adatott kegyelmi időt, amely a Hamis Próféta fellépésével már fogyni kezdett. Az Antikrisztus színre-lépésével majd pár éves uralmával az emberi történelem eme korszaka örökre lezárul. Röviden, tömören, az Úr Jézus második, vagyis dicsőséges eljövetelének nemzedéke vagyunk, a jövőnk, új Ég, új Föld, halál nélkül, sőt, FELTÁMADÁS, azok számára, akik az Úr Krisztusban hunytak el, vagyis ÖRÖK ÉLET! Az a sajnos, hogy a hitetlen okoskodóktól és a hamis prófétáktól hemzseg a világ. Az Igazság könyvét sokan nem ismerik, egyesek pedig csak hallottak róla. Akik ismerjük, olvassuk és elfogadtuk, Isten kegyelméből, terjesztjük, ajánljuk, de nagyon kevesen vagyunk és persze, minden oldalról gáncsolnak kezdve a mieinkkel, vagyis a “hivatalos egyházi hierarchiával”. A legfőbb feladatunk MA, az őszinte bűnbánat szellemében: imádkozni, engesztelni, böjtölni, vezekelni, virrasztani a Nagy-figyelmeztetésig, mert akkor sokak szeme, füle, értelme, szíve megnyílik a Szentháromság rendkívüli kegyelmi ajándékának hatására. Soha ne feledjük, egyetlen Igaz ISTEN VAN, ATYA, FIÚ és SZENTLÉLEK! Csak egyetlen SZENTÍRÁS, vagyis BIBLIA, és az végső időkre megígért Igazság könyve!


 

“A NAPFOGYATKOZÁS 21-ÉN ZAJLOTT,
A HARVEY HURRIKÁN 25-ÉN ÉRT PARTOT,
ÉS HOUSTONT 26-ÁN ÖNTÖTTE EL.

LÁSD LUKÁCS 21:25, 26”

Magyar Nemzet:
“A Harvey hurrikán hatalmas széllel és óriási esőzésekkel érte el Corpus Christit 2017. augusztus 25.-én.”

Megjegyzem, habár mindenki tudja: Corpus Christi = Krisztus Teste

https://mno.hu/kulfold/lecsapott-a-harvey-hurrikan-a-texasi-partvidekre-2414269

Lukács Evangéliuma 21. rész, 25. és 26. vers:

“Jelek lesznek a napban, a holdban és a csillagokban.
A föld népei megijednek, és megrémülnek a tenger zúgásától
és háborgásától.Az emberek elájulnak a félelemtől és az
aggodalomtól azok miatt, amik a világgal fognak történni.”

Jelenleg Nóé és Lót idejét éljük, hisz már a Természet is a Bünös Emberi Természet ellen fordult. Az Emberiség Társadalmi és Erkölcsi hanyatlása és Isten Törvényeinek Áthágása a jellemző, a hozzátartozó igehelyek:Máté 24.4-12,21-26,37-39.Márk 13.19-22.Lukács 17.26-32.Pál levele 1Thessalonika 5. 1-3. Pál levele 2.Thessalonika 2.2-12.Pál levele 1Timóteus 4.1-2.Pál levele 2Timóteus 3.1-9.Záró rész:Pál levele Titushoz 2. 11-13.Testvéri Üdvözlettel:András

 

 

Miért használom itt a kutatói nevemet?

Andre-t a mennyeiek használják, Andre Lowoa az írói nevem, s Lowoa a kutatói nevem, ez egy személyt takar, de jobb ez így szerintem. A kutatásaim többségének, hogyan is fejezzem ki érthetőbben magam csak némely esetben van köze a művészeti tevékenységemhez, lényegében elkülönül, s sokan csak akkor értesülnek róla, amikor elolvassák a HonlaprendszerüNK menüpontot. Érdemes elolvasni, s nyugodtan menteni, mert nem biztos, hogy következőben már ott fellelhető, ezt is oly sokszor elmondom az előadásaimon, bővebben az andre.ewk.hu/volt s http://www.andre.eoldal.hu/cikkek/volt.html oldalakon, hogy mennyit szüntettek meg már, s arról is már regényeket lehetne írni, hogy mi volt a valódi igazság, s mi volt az ürügy. 1999. november 30-a óta, ha jól számoltam 77-nél járnak már, voltak időszakok, amikor visszaszereztem némelyeket, de ez nem jelenti azt, hogy a teljes állomány is visszakerült oda. Voltak olyanok, akiknek majdnem húszéves kapcsolatot kellett szétrombolni, s utána oly szépen magyarázni akarták ki magukat, amelyre nem vagyok vevő. Aztán olyanok is voltak apukájának még kellettem, hogy ottlegyek, de a fiával, leányával nem tudtam olyan hangot megütni, hogy érezze át, miért volt a szülejének szüksége a jelenlétemre. Sajnos voltak olyanok is, akik megtévesztés áldozatai, de amelyiket legjobban akarnám helyreállítani, azt mindezidáig nem sikerült. Lehethogy bennem van a hiba, hogy nagyon hamar kiismerem magamat, de erre a küldetésemnél szükségem van, erről meg kár vitatkozni, mert az igennek igen kell lennie, a nemnek csakis nemnek, a köztes nemigen az nem a kapott küldetésemet segíti elő.

Az elődök azonos néven


http://andre.weblap.net (Titkok, amelyre ideje hogy fény derüljön)


http://titkok4.webnode.hu (Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!)
 

s amit átneveztem, pedig az volt, csak éppen kellett a Természet Bűnös természetünk ellen lázad!

 

0.006 mp